Over ons

Metisse Isolatie

Metisse is het brein en tevens producent van deze innoverende isolatie producten. Zij zamelen de oude spijkerbroeken en andere kledingstukken van katoen in en maken hier isolatie platen van. Onderstaande video geeft kort uitleg van dit proces.
Vanuit Metisse is de keuze gemaakt om zich volledig te focussen op de productie, doorontwikkeling en distributie van de isolatie producten. NextGen Insulation is het contact punt naar keuze voor de aankoop van de producten van Metisse.

Sneak peak in het proces van Metisse isolatie

NextGen Insulation

NextGen Insulation is het contact punt voor advies over de Metisse producten en de aankoop hiervan. Een relatief nieuw, Nederlands bedrijf met een interesse in innoverende materialen. Bekend met de frustraties van huidige isolatie materialen en de voetafdruk die deze hebben op het milieu. Metisse isolatie is hier vanuit alle perspectieven de oplossing. Wij hebben ervoor gekozen dit producten met een goede service te vertegenwoordigen. Vanuit onze visie zullen we uiteindelijk naar volledig natuurlijke en/of gerecyclede producten toe moeten. Het is goed om te zien dat ze naast de minimale voetafdruk op het milieu ook in alle eigenschappen beter scoren als de alternatieven! Zie hier de vergelijking.

Contact

Op de website geven wij een overzicht van de volledige catalogus rechtstreeks uit de documentatie van de fabrikant. Bent u geinteresseerd in een van de isolatie toepassingen of heeft u vragen, neem dan contact op via deze hyperlink.
Hebt u interesse om de isolatie in uw huis of een ander project te gebruiken, neem dan gerust contact op. Wij kunnen u gepast adviseren en zorgen dat u voorzien wordt van de juiste materialen.
Ook promoten en assisteren wij nieuwe startups door business 2 business te leveren. Wij zijn hiervoor in de positie om flinke kortingen te geven bij grote en/of consistente afnames.